Contact

Meubelmakerij Rotterdam BV

Bovendijk 153
3045 PD  Rotterdam
+31 10 7200855
leonard@meubelmakerijrotterdam.nl 

Bezoeken

Onze meubelmakerij en showroom zijn gevestigd op het goed bereikbare bedrijventerrein Hoog Zestienhoven aan de noordzijde van Rotterdam met voldoende gratis parkeerruimte.

Graag ontvangen wij je in de showroom om je te adviseren bij je keuze voor je op maat gemaakte meubelen. Vanuit de showroom heb je direct zicht op onze meubelmakerij. Dat geeft direct een goed beeld hoe wij werken en welke projecten wij op dit moment realiseren. Je adviseren doen wij graag, net als onze beloftes nakomen over de oplevering, daarom het dringende verzoek om altijd een afspraak te maken om ons te komen bezoeken. Een vorstelijke bak koffie of thee staat klaar!

Voordat wij een offerte kunnen uitbrengen, bepalen wij de uiteenlopende mogelijkheden voor je nieuwe interieuroplossing. Vanzelfsprekend binnen jouw wensen qua wonen en comfort. Om je gericht en juist te adviseren, vragen wij je bouwtekeningen of foto’s van de (woon-)situatie mee te nemen.

 

Telefonisch contact

Van maandag tot en met vrijdag is onze showroom geopend en bij voorkeur op afspraak. Uiteraard kan je ons altijd bellen. Houd er aub wel rekening mee dat wij op dat moment dan net een lijmtang vastzetten, een plaat zagen of met iemand zijn of haar plannen bespreken.

Ons verzoek is om een mailtje te sturen met je contactgegevens, zodat wij je spoedig kunnen terugbellen op eventueel het door jouw aangegeven tijdstip.

 

Offerte en vragen per email of contactformulier

Offerte aanvragen per mail kunnen wij helaas niet in behandeling nemen vanwege de complexiteit en de vele mogelijkheden. Een afspraak in de showroom is echt een must. Reageren op je mail doen we bijna altijd binnen één werkdag.

Om een bericht achter te laten, kan je natuurlijk ook onderstaand contactformulier invullen. Meer info op onze OVER ONS pagina.

 

Contactformulier

Voeg eventueel een bijlage toe, denk hierbij aan voorbeeldfoto's en/of schetsen.