Meubelmakers Rotterdam

Creatieve en professionele meubelmakers in Rotterdam

Bij Meubelmakerij Rotterdam BV werken professionele en creatieve meubelmakers. Wij zijn er voor ontwerpen, concepten, interieuroplossingen en meubels op maat. Wij houden namelijk van maatwerk. We hebben het hier dan niet alleen over maatwerk op het gebied van afmetingen, maar ook op het gebied van sfeer en stijl. We vinden het erg belangrijk dat onze op maat gemaakte meubels of interieuroplossingen volledig in de gewenste stijl gemaakt worden.

Creatieve en professionele meubelmakers in Rotterdam

Wil je een meubel of interieuroplossing op maat, dan schakel je natuurlijk professionele en creatieve meubelmakers uit Rotterdam in. Ook als je nog totaal geen idee hebt over de oplossing van je interieurprobleem, kun je ons inschakelen. Wij houden wel van een uitdaging en denken graag met je mee. Zo komen we tot een combinatie van uitgangspunten en vertalen we jouw wensen en ideeën naar een passend ontwerp op maat.

We komen graag bij je langs

Onze meubelmakers komen graag bij je langs in Rotterdam om zelf de maten op te nemen en je wensen te bespreken. Zo krijgen we ook een goed beeld van de ruimte en kunnen we in dezelfde stijl een interieuroplossing op maat bieden. Op afspraak ben je van harte welkom om bij ons langs te komen in onze showroom en werkplaats in Rotterdam. Zo ervaar je onze werkwijze en zie je wat we al hebben weten te realiseren. Je kunt voor meer informatie of voor het maken van een afspraak ook contact met ons opnemen door te bellen naar +31 10 7200855 of stuur een e-mail.

010 7200855

Voel je de klik met ons?
Hebben we je geïnspireerd?


Voeg eventueel een bijlage toe, denk hierbij aan voorbeeldfoto's en/of schetsen.