Dressoir op maat laten maken

Een dressoir of buffetkast op maat laten maken

Je kunt een prachtig dressoir of unieke buffetkast op maat laten maken door Meubelmakerij Rotterdam BV. Heb je elke woonwinkel al bezocht, maar niet gevonden wat je zocht? Laat dan door ons een dressoir of buffetkast op maat maken. Wij maken namelijk alles zelf, waardoor we erg flexibel zijn. Wij houden van maatwerk en maken graag een meubel dat perfect past in de stijl van jouw woning.

Een dressoir of buffetkast op maat laten maken in Rotterdam

Wij bieden particulieren een totaaloplossing op het gebied van meubels. Wil je dus een dressoir of buffetkast op maat laten maken? Dan schakel je ons in. Wij hebben een passie voor maatwerk en kijken verder dan alleen centimeters. Daarom komen wij graag langs om te bekijken waar het dressoir komt te staan en wat de stijl is van de rest van de ruimte. Wij bespreken dan ook graag uitvoerig jouw ideeën, wensen en eisen en combineren dit met onze kennis en ervaring om tot een passende oplossing te komen.

Persoonlijk advies

Wij geven je graag advies over de beste interieuroplossing. Je kunt door ons een dressoir of een buffetkast volledig op maat laten maken. Heb je geen duidelijke oplossing voor ogen? Wij staan altijd klaar voor een uitdaging. Wij vertalen al je ideeën en uitgangspunten naar een passend ontwerp. Wil je meer informatie of een afspraak maken? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 10 7200855 of stuur ons een e-mail.

Neem gerust contact op voor al jouw vragen

010 7200855

Voel je de klik met ons?
Hebben we je geïnspireerd?


Voeg eventueel een bijlage toe, denk hierbij aan voorbeeldfoto's en/of schetsen.