Kastenwand op maat laten maken

Een kastenwand geheel op maat laten maken

Je kunt een kastenwand geheel op maat laten maken door Meubelmakerij Rotterdam BV; professionele en creatieve meubelmakers in Rotterdam. Bij ons draait namelijk alles om maatwerk. En dan hebben we het niet alleen over maatwerk op het gebied van afmetingen, maar ook over maatwerk op het gebied van stijl en sfeer. Wij vinden namelijk dat vormgeving en interieur iets zeggen over je persoonlijke identiteit. Daarom maken wij interieurs op maat voor alle particulieren.

Een kastenwand op maat laten maken

Ben je al lang op zoek naar de juiste kastenwand, maar kun je de juiste niet vinden? Dan is het een goede keuze om een kastenwand geheel op maat te laten maken. Zo weet je zeker dat je een kastenwand hebt die helemaal naar je eigen smaak, afmetingen en wens is. Bij Meubelmakerij Rotterdam BV zijn jouw wensen leidend. We creëren samen een functioneel ontwerp. Of het nu gaat om een totale interieuroplossing op maat of om het laten maken van een kastenwand op maat, we betrekken je altijd bij het gehele proces zodat we altijd het gewenste resultaat leveren.

Een combinatie van uitgangspunten

Als je door ons een kastenwand op maat wil laten maken, zorgen wij altijd voor een combinatie van uitgangspunten door jouw wensen en onze kennis van meubelmakerij te combineren. Neem voor meer informatie of voor het maken van een afspraak contact met ons op via e-mail of door te bellen naar +31 10 7200855.

010 7200855

Voel je de klik met ons?
Hebben we je geïnspireerd?


Voeg eventueel een bijlage toe, denk hierbij aan voorbeeldfoto's en/of schetsen.