Kledingkast schuine wand

Een speciale kledingkast voor tegen een schuine wand

Heb je een op maat gemaakte kledingkast nodig die perfect aansluit op een schuine wand? Schakel dan Meubelmakerij Rotterdam BV in. Wij maken namelijk alles zelf, waardoor we erg flexibel zijn en alles op maat en geheel naar wens kunnen maken. Heb je veel schuine wanden in je woning? Dan is het vaak lastig om op een woonboulevard een kledingkast te vinden die precies past. Schakel daarom Meubelmakerij Rotterdam BV in.

Een kledingkast voor een schuine wand op maat laten maken

Wij leveren totaaloplossingen voor elk interieurprobleem. Wij denken in een groter geheel; eerder in concepten dan in centimeters. Toch zijn afmetingen natuurlijk heel belangrijk, zeker als het gaat om een kledingkast die perfect aansluit op een schuine wand. Esthetisch moet deze natuurlijk verantwoord zijn, maar het is ook belangrijk dat de kast praktisch is en precies goed past. Daarom vragen we je altijd om de juiste en gewenste afmetingen door te geven, maar we komen ook graag zelf de juiste maten opmeten. Wij houden namelijk van maatwerk.

Een kast complementair aan jouw ruimte

Wij maken graag een goede oplossing voor een kledingkast die geplaatst wordt tegen een schuine wand. Daarvoor bekijken we graag de gehele ruimte, zodat we er een goed beeld van krijgen en weten in welke stijl we de kledingkast moeten maken. We bespreken uitvoerig het doel en de gewenste stijl; hoe beter wij op de hoogte zijn van je wensen, hoe beter wij een passende oplossing kunnen creëren. Wil je een afspraak maken of meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op door te mailen of te bellen naar +31 10 7200855.

 

Neem gerust contact op voor al jouw vragen

010 7200855

Voel je de klik met ons?
Hebben we je geïnspireerd?


Voeg eventueel een bijlage toe, denk hierbij aan voorbeeldfoto's en/of schetsen.