Inbouwkasten op maat prijzen

Inbouwkasten op maat

Voor inbouwkasten op maat, waarvan je de originaliteit zult prijzen, ga je naar de creatieve en professionele meubelmakers van Meubelmakerij Rotterdam BV. Wij bieden voor particulieren namelijk zowel grote als kleine interieuroplossingen aan. Wij houden van maatwerk en zorgen ervoor dat we, in volledige samenspraak met jou, een optimaal eindresultaat kunnen bieden.

Inbouwkasten op maat

Maatwerk heeft altijd een grote meerwaarde. Het is namelijk precies zoals jij het hebben wilt. Niet alleen op het gebied van afmetingen, maar ook op het gebied van stijl en sfeer. Daarom komen we graag bij jou langs om een goed beeld te krijgen van de ruimte waar de inbouwkasten op maat komen te staan. We maken dan in samenspraak met jou een passend ontwerp waarna de bouw van de inbouwkasten van start kan gaan. Wij wensen je pas veel plezier met je nieuwe inbouwkasten als we ze geplaatst hebben.

Persoonlijk proces

Wij zorgen er altijd voor dat je bij het hele proces betrokken wordt. Van het maken van de inbouwkasten op maat en het ontwerp, tot het bespreken van de prijzen. Neem contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak. Bel hiervoor naar +31 10 7200855 of stuur een e-mail.

010 7200855

Voel je de klik met ons?
Hebben we je geïnspireerd?


Voeg eventueel een bijlage toe, denk hierbij aan voorbeeldfoto's en/of schetsen.