heading image

Meubelmaker Rotterdam

Voor een persoonlijk ontwerp van creatieve concepten voor meubels en interieurbouw ga je naar Meubelmakerij Rotterdam; meubelmaker in Rotterdam. Wij zijn er voor creatieve en op maat gemaakte interieuroplossingen voor particulieren. Maak een afspraak en kom een kijkje nemen in onze showroom in Rotterdam en zie wat we al gemaakt hebben, en hoe we te werk gaan bij onze projecten.

Meubelmakerij Rotterdam: dé meubelmaker in Rotterdam voor creatieve interieuroplossingen

Wij houden van maatwerk. Als je op zoek bent naar het juiste meubel, maar deze nergens kunt vinden, dan kun je deze op maat laten maken bij Meubelmakerij Rotterdam; een speciale meubelmaker in Rotterdam. En met maatwerk bedoelen we niet alleen de centimeters, maar ook meubels in de juiste sfeer en stijl. Wij maken graag een afspraak met u om de mogelijkheden en wensen te bespreken, en stellen dan samen met jou een ontwerp op. Je nieuwe meubels komen al tot leven bij het maken van de schets. Door je te betrekken bij het gehele proces kunnen we zorgen voor het beste resultaat; een interieuroplossing waar je blij van wordt.

Breed aanbod

Doordat wij als meubelmaker in Rotterdam bijna alles zelf maken, hebben wij een erg breed aanbod. We zijn erg flexibel en we realiseren en creëren een functioneel ontwerp waarin jouw wensen leidend zijn. Of het nu gaat om een enkel meubel, of om een gehele interieuroplossing; wij zien alles als een uitdaging. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen door te bellen naar +31 10 7200855.

Neem gerust contact op voor al uw vragen

Velden met * zijn verplicht

Inspiratie opdoen? Klik hier
  • Maatwerk
  • Interieuroplossingen
  • Creatieve ontwerpen
  • Eigen werkplaats

Meer informatiepagina's: