heading image

Meubelmakers Rotterdam

Bij Meubelmakerij Rotterdam werken professionele en creatieve meubelmakers. Wij zijn er voor ontwerpen, concepten, interieuroplossingen en meubels op maat. Wij houden namelijk van maatwerk. We hebben het hier dan niet alleen over maatwerk op het gebied van afmetingen, maar ook op het gebied van sfeer en stijl. We vinden het erg belangrijk dat onze op maat gemaakte meubels of interieuroplossingen volledig in de gewenste stijl gemaakt worden.

Creatieve en professionele meubelmakers in Rotterdam

Wil je een meubel of interieuroplossing op maat, dan schakel je natuurlijk professionele en creatieve meubelmakers in Rotterdam in. Ook als je nog totaal geen idee hebt over de oplossing van je interieurprobleem, kun je ons inschakelen. Wij houden wel van een uitdaging en denken graag met je mee. Zo komen we tot een combinatie van uitgangspunten en vertalen we jouw wensen en ideeën naar een passend ontwerp op maat.

We komen graag bij je langs

Onze meubelmakers maken graag een afspraak met je in Rotterdam om je wensen te bespreken. Zo krijgen we ook een goed beeld van de ruimte en kunnen we in dezelfde stijl een interieuroplossing op maat bieden. Je bent ook van harte welkom om bij ons langs te komen in onze showroom en werkplaats in Rotterdam. Zo ervaar je onze werkwijze en zie je wat we al hebben weten te realiseren. Je kunt voor meer informatie of voor het maken van een afspraak ook contact met ons opnemen door te bellen naar +31 10 7200855.

Neem gerust contact op voor al uw vragen

Velden met * zijn verplicht

Inspiratie opdoen? Klik hier
  • Maatwerk
  • Interieuroplossingen
  • Creatieve ontwerpen
  • Eigen werkplaats

Meer informatiepagina's: