Inloopkast laten maken Rotterdam

Inloopkast laten maken Rotterdam

Wanneer je een inloopkast wilt laten maken voor jouw woning in Rotterdam, neem dan contact op met Meubelmakerij Rotterdam BV. Een inloopkast is een interieuroplossing die eigenlijk altijd maatwerk vereist. Niet alleen als het aankomt op de afmetingen, maar ook op het gebied van esthetiek en sfeer. Een inloopkast moet praktisch zijn, maar ook mooi.

Een inloopkast geheel op maat laten maken in Rotterdam

Als je een inloopkast op maat wil laten maken door Meubelmakerij Rotterdam BV, dan word je betrokken bij het gehele proces. Van het ontwerp tot de daadwerkelijke bouw. Een inloopkast moet erg praktisch zijn. Wil je veel ruimte voor schoenen en wil je deze mooi tentoonstellen? Of wil je meer ruimte om je kleding mooi en netjes op te hangen? Wij bespreken graag al je wensen en zetten je ideeën om in een passend ontwerp in de gewenste stijl. Dit zien wij als een echte uitdaging; wij houden van maatwerk.

Functie en vormgeving in harmonie

Wil je een inkoopkast door ons laten maken in onze werkplaats in Rotterdam? Neem dan contact met ons op. Dan maken wij een inkoopkast met een goede harmonie tussen functie en vormgeving. Door intensief persoonlijk contact zorgen wij voor een resultaat dat helemaal naar jouw wens is. Maak een afspraak om onze showroom en werkplaats te bezoeken. Dan kun je zien wat we zoal gemaakt hebben en hoe we dit aanpakken. Stuur ons een e-mail. of bel naar +31 10 7200855 om een afspraak te plannen. Ook bij vragen kun je ons bellen of mailen.

Neem gerust contact op voor al jouw vragen

010 7200855

Voel je de klik met ons?
Hebben we je geïnspireerd?


Voeg eventueel een bijlage toe, denk hierbij aan voorbeeldfoto's en/of schetsen.