Kledingkast op maat Rotterdam

Kledingkast op maat in Rotterdam

Wanneer je maar niet de perfecte kledingkast vindt voor in jouw kamer, kan je deze het best op maat laten maken door Meubelmakerij Rotterdam! Op deze manier heb je een meubelstuk dat precies bij jou past: uniek, eigentijds en creatief. Bij ons kun je altijd rekenen op een op maat gemaakte kledingkast die perfect in jouw huis past.

De kledingkast op maat die jij wilt hebben, gemaakt in ons atelier in Rotterdam

Een echt apart stuk meubilair, dat vind je bij Meubelmakerij Rotterdam. Heb je al een idee over hoe jouw ideale kledingkast eruit moet zien? Wij zetten het graag om in een concreet ontwerp, zodat jij een kledingkast op maat kunt laten maken die volledig volgens jouw wensen is. Natuurlijk kun je hierbij altijd rekenen op een creatieve twist. Onze meubelstukken zijn namelijk echt apart. Dat zie je ook zeker terug als je een kledingkast op maat laat maken in ons atelier in Rotterdam.

Een op maat gemaakte kledingkast: praktisch, functioneel en stijlvol

Wanneer je jouw kledingkast op maat gaat laten maken bij ons atelier in Rotterdam, krijg je gegarandeerd de praktische kast die aan al jouw wensen voldoet en geheel past bij jouw eigen stijl. We bespreken jouw ideeën en, in combinatie met onze ervaring en creativiteit, komen we tot een uniek ontwerp. Ook tijdens het productieproces houden we intensief contact. Zo krijg jij de op maat gemaakte kledingkast van je dromen.

Laat je door ons inspireren!

Wanneer je door ons in ons atelier in Rotterdam een kledingkast op maat gaat laten maken, zijn jouw ideeën en identiteit natuurlijk leidend voor het eindproduct. Hier voegen wij vervolgens onze kennis, vaardigheden en creativiteit aan toe, om zo tot een mooi en apart eindresultaat te komen. Wij voelen een gouden samenwerking aankomen. Wil jij ons inschakelen voor de productie van een op maat gemaakte kledingkast? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 10 7200855 of stuur een e-mail. Neem ook alvast eens een kijkje op onze projecten pagina om eens te zien wat we tot nu toe allemaal al ontworpen en gemaakt hebben.

Neem gerust contact op voor al jouw vragen

010 7200855

Voel je de klik met ons?
Hebben we je geïnspireerd?


Voeg eventueel een bijlage toe, denk hierbij aan voorbeeldfoto's en/of schetsen.