Maatwerk kastenwand

Maatwerk voor jouw kastenwand

Voor professioneel maatwerk voor een grote kastenwand schakel je de meubelmakers van Meubelmakerij Rotterdam BV in. In onze werkplaats in Rotterdam gaan we elke dag aan de slag met grote en kleine projecten voor verscheidene particuliere opdrachtgevers. Wij houden wel van een uitdaging en leveren professioneel en creatief maatwerk voor een kastenwand naar wens.

Professioneel maatwerk voor een kastenwand

Een kastenwand vereist vaak maatwerk. Het systeem moet helemaal in te delen zijn zoals jij het voor ogen hebt. Het moet zowel mooi als praktisch zijn. Wij zorgen altijd voor de juiste harmonie tussen esthetiek en functionaliteit; natuurlijk altijd in samenspraak met jou. We bespreken graag al je wensen en ideeën en vertalen deze naar een passend ontwerp. We betrekken je bij het gehele proces, zodat je altijd op de hoogte bent en alles geheel naar wens gemaakt wordt.

Onze werkwijze

Het maatwerk voor een kastenwand begint met een goede voorbereiding. We willen graag alle informatie hebben: de afmetingen, de plattegrond van de ruimte en je wensen en ideeën. Ook willen we graag de precieze toepassing weten en krijgen we graag een compleet beeld van de gewenste stijl en sfeer. Dan kunnen we een prachtige kastenwand voor je maken en je deskundig adviseren over de plaatsing ervan. Neem voor het maken van een afspraak contact met ons op door te bellen naar +31 10 7200855 of stuur ons een e-mail.

Neem gerust contact op voor al jouw vragen

010 7200855

Voel je de klik met ons?
Hebben we je geïnspireerd?


Voeg eventueel een bijlage toe, denk hierbij aan voorbeeldfoto's en/of schetsen.