Meubelmaker Rotterdam

Meubelmaker in Rotterdam

Zoek je een meubelmaker in Rotterdam die precies de meubels maakt die jij wilt hebben?

Dan moet je bij Meubelmakerij Rotterdam BV zijn! Wij realiseren interieuroplossingen op maat in onze eigen werkplaats. Kunstzinnig en creatief vanuit een Rotterdamse loods met beide voeten op de werkvloer.

Een unieke meubelmaker in Rotterdam

Een meubelmaker voor aparte meubelen, dat is Meubelmakerij Rotterdam BV. Middenin de inspirerende naoorlogse architectuur van Rotterdam vind je onze meubelmakerij. In ons atelier ontwerpen en produceren wij unieke meubelen en interieurs voor particulieren. Wij houden van maatwerk. Niet alleen qua centimeters, maar ook qua sfeer en stijl. Wij maken precies de meubels die jij wenst. Ben je op zoek naar een tafel op maat Rotterdam? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Meubelmaker in Rotterdam: van idee naar concreet ontwerp

Als echte creatievelingen weten wij ieder idee over een meubelstuk of interieur om te zetten in een concreet ontwerp, dat later resulteert in de meubelen die jij wilt. Ook kan je bij ons terecht als je een oplossing voor een interieurprobleem zoekt. Op creatieve wijze weten wij, meubelmakers uit Rotterdam in hart en nieren, ieder probleem te verhelpen. Maak een afspraak om onze showroom te bezoeken. Hier is iedereen welkom om onze creaties te bekijken.

010 7200855

Voel je de klik met ons?
Hebben we je geïnspireerd?


Voeg eventueel een bijlage toe, denk hierbij aan voorbeeldfoto's en/of schetsen.