Over ons

  • Over ons
  • Over ons
  • Over ons
  • Over ons
  • Over ons
Vorm
volgt
functie.

-
Louis Sullivan

Wij zijn ambachtslieden en verstaan ons vak. Bewerken van hout is onze passie .

Oud Hollands is om trots op te zijn, maar niet onze inspiratie.

Wij zijn van nu en morgen en ook volgende week. Tijdloos op onze manier.

Onze meubels zijn uniek, exclusief en functioneel, eigenlijk net als al onze klanten, soms een tikkeltje eigenwijs, net als wij.

Wij zijn kinderen van het Rotterdam van nu. De naoorlogse architectuur van Rotterdam is onze werkomgeving en past als een jas op maat.

ONTSTAAN

De samenwerking van eigenaren Bart Ronde en Leonard Luitwieler.

Sinds 2007 bedenken, ontwerpen en maken Bart en Leonard creatieve oplossingen voor particulieren.

In 2014 zijn we onder de naam Meubelmakerij Rotterdam verhuisd naar Rotterdam.

De naoorlogse architectuur van deze metropool is onze werkomgeving, die inspireert en past ons. Wij lullen en poetsen. Praten over schetsen en ontwerpen.

Wij werken om te creëren, van krabbels op papier tot uitgewerkte plannen op de Mac.

Onze klanten snappen ons en wij begrijpen jou en je ziet dat terug in detail en in het grote geheel.

 

WERKWIJZE

Apart. Dat ben jij, wij en onze interieur oplossingen. Onze kasten lijken wel werk van Koolhaas. Of inspireerde ons werk zijn creatieve brein? We vullen elkaar aan dat is wel duidelijk.

Samen bekijken wij de situatie en bespreken wij de ideeën. Een ontwerp wordt uitgetekend, naadloos aansluitend bij de opgegeven wensen. Intensief contact met jou gedurende alle fases van het ontwerp- en productieproces zorgen ervoor dat jij tevreden bent met het eindresultaat.

Hoe wij in detail te werk gaan hebben wij in stappen beschreven, start [hier]

RUIMTELIJK INZICHT

Door het steeds opnieuw zoeken naar creatieve oplossingen voor onder meer kastruimte voor onze klanten ontstond het idee om veel efficiënter om te springen met onze eigen werkruimte. Het hebben van een enorme showroom oogt fantastisch en een kantoor waar je ook kan relaxen is echt iets voor nu, maar zijn onze klanten ermee geholpen? Wij dachten van niet. Naast meubels maken verhuren we de vierkante meters die wij toch niet gebruiken. De huurders inspireren ons en onze klanten merken dit direct in onze producten en prijsstelling. Voor onze gasten hebben we een website opgezet; www.bovendijk153.nl.