Stappen

STAPPEN – INTRO

Apart. Dat ben jij, wij en onze interieur oplossingen. Onze kasten lijken wel werk van Koolhaas. Of inspireerde ons werk zijn creatieve brein? We vullen elkaar aan dat is wel duidelijk.

Samen bekijken wij de situatie en bespreken wij de ideeën. Een ontwerp wordt uitgetekend, naadloos aansluitend bij de opgegeven wensen. Intensief contact met jou gedurende alle fases van het ontwerp- en productieproces zorgen ervoor dat jij tevreden bent met het eindresultaat.

 

STAP – HUISWERK

Om ons goed voor te kunnen bereiden en in te kunnen spelen op je wensen hebben wij een vragenlijstje:

Wat zijn de gewenste en beschikbare maten?

De hoogte, de breedte en de diepte?

Voor een eerste impressie kijken wij niet op een paar centimeter, na het verkrijgen van de opdracht komen wij altijd zelf de juiste maten opnemen, maatwerk leveren is ons ding.

Heb je een plattegrond?

Om ons een helder overzicht te bieden van de mogelijkheden in de ruimte is een plattegrond makkelijk. Deze mag eenvoudig door jou zijn geschetst. Aan de hand van de tekening kunnen wij adviseren over de juiste plaatsing in de ruimte. Handig in het geval van moeilijke ruimtes  of lastig geplaatste ramen en deuren!

Wat is het doel of toepassing?

Een interieuroplossing kan verschillende functies hebben, bij een schuifdeurkast kun je denken aan het opbergen van kleding tot het opbergen van dozen of  kinderspeelgoed. Hoe meer wij weten wat je wilt, hoe beter wij in staat zijn een passende oplossing te creëren.

Wat is de sfeer?

De interieuroplossing moet passen binnen je stijl of misschien is het wel het begin van een periode dat het roer omgaat. Maak ons deelgenoot van de gewenste sfeer. Dat kan door middel van foto’s van de bestaande situatie of voorbeelden gevonden op internet of in een tijdschrift. Toon het ons! Moet het passen bij de bestaande vloer en wandbekleding? Neem als het even kan een staaltje daarvan mee als je naar onze showroom komt.

 

STAP – INTERIEURADVIES NODIG?

In de vorige stap informeerde wij naar de stijl die je zoekt. Maar wat nu als je totaal geen idee hebt? Of wel een idee maar je kan het niet onder woorden brengen? Of je wilt je professioneel laten adviseren bij het ontwerp van de door ons te maken interieuroplossing op maat?

Wij hebben wat je noemt een timmermansoog voor oplossingen met lastige hoeken en gaten. Aan creatieve ideeën ontbreekt het ons niet. Toch kan het zijn dat je behoefte hebt aan nog meer styling advies. Voor een bij jou passend interieuradvies zijn we de samenwerking aangegaan met Sofie Kienhuis. Na een vrijblijvend kennismakingsgesprek met haar kan zij je assisteren met het maken van een ontwerp aansluitend bij jouw wensen. Maak kennis met Sofie en haar werkwijze via: www.sofiekienhuisinteriors.com

STAP – BUDGET

Niet wat kost het? Maar een “neem mij mee”  is je drijfveer.

Wij zijn het bedrijf die jouw ideeën omzet in creaties en vragen daar een vergoeding voor om te kunnen bestaan.

De optelsom van plaatmateriaal, scharnieren, grepen en zwaluwstaartverbindingen of een pot lijm komt vaak neer op een prijs per strekkende meter.  Dat klinkt mogelijk wat kort door de bocht, maar dat past bij ons en ook bij jou. Al snel heb je een goede indruk wat je van ons kan verwachten.

Een indicatie? Denk aan € 2250 per strekkende meter. Duidelijker kunnen wij niet zijn.

Je zocht op Google naar maatwerk en vond ons. Wij zijn een meubelmakerij anno nu, interieurbouwers van deze tijd. Laat je inspireren door onze eerdere projecten en kom in Rotterdam Noord je verhaal doen.

 

STAP – ONTWERP

Als het definitieve budget is vastgesteld en je gunt ons de opdracht, dan werken wij de ideeën, materiaalkeuze en schetsen uit tot een werktekening. Deze leidraad voor het verdere verloop van het project bespreken wij en zo komen wij samen tot een definitief ontwerp.

 

STAP – LEVERTIJD

Onze Rotterdamse directheid heeft ook betrekking op de levertijd. Van de eerste vraag tot het definitieve ontwerp is vaak een doorlooptijd met overleg en afstemming van circa vier tot acht weken. Na de gunning moet het werk ingepland en gedaan gaan worden. Uiteraard is dit afhankelijk van de grootte van het project. Na je akkoord duurt het rond de zes maanden alvorens wij onze oplossing bij jou komen installeren

 

STAP – PLAATSING

Wanneer de ontwerptekening werkelijkheid is geworden en al het plaatmateriaal en benodigdheden klaar staan voor transport komen wij naar je toe! Na het maken van de afspraak voor levering en plaatsing bezorgen en plaatsen wij jouw op maat gemaakte meubel. 

 

STAP – FULL-SERVICE

Het komt wel eens voor dat er een eigenwijs scharniertje in je nieuwe meubel is terecht gekomen. Uiteraard komen wij na het maken van een afspraak weer bij je op locatie om de deur opnieuw te stellen. Onder garantie doen wij deze werkzaamheden kosteloos binnen een termijn van 1 jaar. Na die tijd of als er sprake blijkt te zijn van ondeskundig gebruik dan overleggen wij vooraf wat de kosten zullen zijn. Onze houding is coulance. Rotterdammers hè?; niet lullen, maar schroeven. Maar er zijn grenzen.

010 7200855

Voel je de klik met ons?
Hebben we je geïnspireerd?


Voeg eventueel een bijlage toe, denk hierbij aan voorbeeldfoto's en/of schetsen.